Winkelwagen - 0 items

Chemicaliën

De eenvoudigste en meestgebruikte methode om uw zwembad schoon en helder te houden, is het toevoegen van zwembad chemicaliën. Chloortabs (chloortabletten) worden ook wel chloorshock genoemd; h... Lees meer

4 artikel(en)

per pagina

Fototabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Starline chloorshock 55 % 1 kg

  Starline chloorshock 55 % 1 kg

  Chloorshock voor kleinere zwembaden of incidenteel gebruik

  Chloorshock van Starline wordt in poedervorm gemaakt en werkt zeer snel en effectief. Deze chloorshock komt voor in 2 verschillende verpakkingen namelijk de 1kg verpakking en de 5 kg verpakking. Het vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Starline is een organisch chloor en bevat stabilisatiemiddel waardoor het langer werkt. Het is kwalitatief hoogwaardig en directwerkend . Starline Chloorshock is ook bekend als super chloreen. Het is een manier om het zwembad water veilig en schoon te houden door drie tot vijf keer de normale hoeveelheid chloor of andere chemische ontsmettingsmiddel aan het zwembadwater toe te voegen. Hierdoor zal het chloorgehalte voor een korte tijd drastisch verhogen en dit zal effectief helpen om bacteriën en alles wat biologisch in het zwembad leeft te doden.  Zwembad deskundigen adviseren dat u uw zwembad tenminste eenmaal per maand behandeld met Chloorshock.  Als het water warm is (zoals bij een bubbelbad), wordt tweemaal per maand aanbevolen.

  Chloor Shock gebruik je als volgt:

  • Vul een 5-gallon / 19 liter emmer met water van het zwembad.
  • Giet langzaam de granulaire Chloorshock in de emmer met water.

  Voeg altijd de aanbevolen hoeveelheid Starline Chloorshock toe in een grote emmer met handlauw water. Roer deze om het oplossingsproces te versnellen. Voeg maximaal 250 à 300 gram Starline Chloorshock  per 10 liter lauw water. Indien meer Chloorshock nodig is herhaalt u dit proces totdat de juiste dosering is bereikt. Om veiligheidsredenen en om overmatige chloordampen te voorkomen is het van belang dat u de Chloorshock toevoegt aan het water in de emmer en niet andersom. Nadat Starline Chloorshock is toegevoegd is het belangrijk dat u de eerste 12 daarop volgende uren niet zwemt. Daarnaast is het van belang om de zwembadpomp minimaal 20 uren te laten draaien. Na 12 uur kunt u het water controleren op chloorwaarde en pH-waarden met de PH Teststrips. Het chloorniveau dient tussen 2 en 5 ppm te liggen voor een juiste balans. 

  Gratis verzending al bij bestellingen vanaf € 50,-.

  Meer info
 2. Starline chloorshock 55% 5 kg

  Starline chloorshock 55% 5 kg

  Langwerkende chloorshock voor uw zwembad

  Chloorshock van Starline in poedervorm, werkt zeer snel. Vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Organisch chloor bevat stabilisatiemiddel waardoor het langer werkt. Kwalitatief hoogwaardig directwerkend chloor, gratis verzending. Chloorshock is snel oplossend chloor voor de desinfectie van het zwembad- of bubbelbadwater. Chloorshock kunt u uitermate goed gebruiken voor het op peil brengen of extra bijvoegen van chloor op een snelle manier. Het heeft een directe werking.

  Chloorshock van Starline Is al vele jaren de beste op de markt. Starline Chloor shock is gestabiliseerd en pakt daardor alle bacteriën aan in het zwembad. Dit zorgt ervoor dat de chloor lang mee gaat en een veel betere werking heeft. De chloor van Starline komt in een poedervorm en wordt daarom granulaat genoemd. Choor shock van Starline wordt verkocht in een 1kg en 5kg verpakking.

  Product kenmerken

  • Speciaal voor zwembaden en hottubs
  • Goedgekeurd volgens strenge Nederlandse wetten
  • Toegevoegd stabilisatiemiddel voor langere en betere werking

  Chloor shock is een disinfectie middel die snel oplost en speciaal gemaakt is voor het reinigen van zwembadwater. Met Chloor shock kunt u vers water gevuld zwembad op de juiste chloorwaarde brengen. Maar ook als de balans van je zwembad water ernstig verstoord is, is chloorshock een goede oplossing. Maar chloor shock kan ook worden gebruikt in plaats van chloor tabletten. Als dat het geval is, dan kun je om de 2 dagen chloor shock aan het zwembadwater. In het doseerschema staat hoeveel chloorshock per m3 water nodig is, zorg wel altijd voor dat u de hoeveelheid ook echt aan de hand van dit schema bepaald en niet overschrijd. Ook hier is het weer belangrijk met teststrips de PH waarde van het zwemwater te controleren. 

  Meer info
 3. Starline chloortabs 90% 1 kg

  Starline chloortabs 90% 1 kg

  Ideale chloortabs voor kleinere zwembaden en spa's

  Starline chloortabs zijn chloor tabletten die gebruikt kunnen worden in een chloordrijver in het zwembad. Starline chloortabs zijn een makkelijke manier om het zwembad schoon te houden, en het handhaven van een veilige pH-balans. Chloortabs toe voegen aan een drijvende chloordrijver is de makkelijkste en effectieve manier om het water geconditioneerd te houden. Starline chloortabs kunt u niet vrij laten zinken naar de bodem. Chloor is de meest kosteneffectieve manier om uw zwembad schoon te maken en is een product die al meer dan 100 jaar gebruikt wordt bij het schoonhouden van zwemwater. Niets zuivert en desinfecteert beter dan chloor. Chloor moet in uw zwembad te allen tijde gehandhaafd worden.

  Het uitzoeken van de gallon capaciteit van uw zwembad is noodzakelijk wanneer u de juiste hoeveelheid chloortabs wilt gebruiken. Maar ook de omvang van het bad en frequentie van het toevoegen van chloortabletten is belangrijk. De berekeningen zijn eenvoudig, maar afhankelijk van de vorm van het bad.

  • Een rechthoekig zwembad wordt berekend met deze formule: L x B x D x 7,5. De totale lengte wordt vermenigvuldigd met de breedte, en dat aantal vermenigvuldigd met de gemiddelde diepte. Omzetten van het volume in liters en dat het definitieve antwoord vermenigvuldigen met 7,5.
  • Voor een ronde of ovale zwembad, is de formule: C x D x 5.9. C is de omtrek van het zwembad. Vermenigvuldig dat getal met de gemiddelde diepte en vervolgens omzetten in een liters en het resultaat vermenigvuldigen met 5,9.

  Als u gebruikt maakt van de Starline Chloortabs, is het belangrijk de omschrijving en gebruiksaanwijzingen goed te lezen voor de goede behandeling van uw zwembad. Het zwembad chloorgehalte moet ongeveer 2 ppm zijn. Als het zwembad een hoger gehalte heeft kunt u chloordrijver voor een paar dagen verwijderen. Het Chloor zal dan langzaam verdampen uit het water.

  Gratis verzending al bij bestellingen vanaf € 50,-.

  Meer info
 4. Starline chloortabs 200 gr. 90% 5 kg

  Starline chloortabs 200 gr. 90% 5 kg

  Chloorsticks van 200 gram in tabletvorm. Vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Voor gebruik in skimmer of chloordijver, ideaal voor de grotere zwembaden (voor spa's en jacuzzi's zijn kleinere tabletten verkrijgbaar). Organisch chloor bevat stabilisatiemiddel waardoor het langer werkt. Kwalitatief hoogwaardige chloortabletten, gratis verzending.

  Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Fototabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren