Winkelwagen - 0 items

Chloorproducten

Chloor voor het zwembad is er in verschillende soorten. Dat is enerzijds organisch chloor en anderzijds anorganisch chloor.

Organisch chloor
Organisch chloor of ook... Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Fototabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. HTH Chloorgranulaat/ chloorshock 1 kg

  HTH Chloorgranulaat/ chloorshock 1 kg

  € 13,75

  Chloorshock voor kleiner zwembad, spa of jacuzzi

  Chloor in zwembad water satineert en oxideert daarom is het ook het meest effectief voor het schoonhouden van uw zwemwater. Het maakt de schadelijke bacteriën dood en beschermt tegen verontreinigde stoffen. Chloor in korrelvorm wordt ook wel chloorgranulaat genoemd. Het wordt gebruikt om de chloorwaarde van uw zwembad in balans te houden en doodt algen, bacteriën, schimmels en andere onzuiverheden die er in het zwemwater terecht komen. 


  Alvorens chloorgranulaat toe te voegen aan het zwembadwater zal je deze eerst moeten oplossen in een emmer met lauw tot warm water. Na deze opgelost te hebben, kunt u het toevoegen aan het zwemwater. Maar voordat u chloorgranulaat toevoegt aan het zwemwater zal u deze toch eerst moeten testen met test strips. Op die manier kunt u de PH waarde van het water bepalen.

  Chloorgranulaat komt in verschillende verpakkingen, zo heb je naast de 1 kilo verpakking ook de Chloorgranulaat in 2,5 kilo, maar ook de Chloorgranulaat in 5 kilo verpakking. De kleine verpakkingen zijn geschikt voor kleinere zwembaden, zo kunt u 250gr chloorgranulaat toevoegen op elke 50 000 liter water. Maar u kunt het ook als schokbehandeling gebruiken waarbij u 3 x de normale dosering toe voegt aan het zwemwater. Deze schokbehandeling is wel minimaal 1x per maand nodig. 

  Meer info
 2. HTH-Granular-2-5kg

  HTH Chloorgranulaat/ chloorshock 2,5kg

  Normale prijs: € 25,25

  Actie prijs € 23,75

  Chloorshock voor kleiner zwembad, spa of jacuzzi

  Chloor heeft twee functies in zwembadwater. Het doodt schadelijke bacteriën in het water (saniteerd) en verbrandt het dode organisch materiaal (oxideert). Chloor is de enige reiniger die beschermt tegen extra verontreinigende stoffen die in het zwembad terecht komen. Er zijn twee soorten chloor; niet-gestabiliseerd en gestabiliseerd chloor.

  HTH Chloorgranulaat is chloor in korrelvorm die heel gemakkelijk oplost. GCloorgranulaat wordt gebruikt om de chloorwaarde in het zwembad op peil te brengen. Het is zeer geschikt voor de vernietiging van algen, schimmels en bacteriën in het zwembadwater. De korrels dienen opgelost te worden in een emmer met warm water. Zorg ervoor altijd water toe te voegen aan het chloorgranulaat.

  Chloorgranulaat wordt verkocht in verschillende verpakkingen. U hebt de Chloorgranulaat in 2,5 kilo verpakking en de Chloorgranulaat in 5 kilo verpakking. De kleinere verpakkingen zijn erg geschikt voor zwembaden met een beperkte toegang tot de technische ruimte. Verder heeft Chloorgranulaat een chloor gehaalte van 65 %, wat ervoor zorgt dat algen en bacterieen wegblijven en het Zwembadwater schoon blijft. Chloorgranulaat kan ook gedoseerd worden via pomp en tank systemen of met speciale feeders.

  Alvorens u chloor granulaat toevoegd aan het zwembad, test altijd eerst met teststrips. Zo kunt u  de PH waarde van het water bepalen. Vervolgens kunt u chloorgranulaat toevoegen, hierbij kunt u 250g Chloor Granulaat toevoegen op elke 50 000 liter water. U kunt dit dagelijks herhalen of om de dag. Chloorgranulaat kan ook als schokbehandeling gebruikt worden door 3 x de normale dosering toe tevoegen. Een shock behandeling van het zwembad is minimaal een keer per maand nodig en vaker bij aanhoudend warm weer. Shock ook bij plotseling warm weer; zo blijft u narigheid voor

  Meer info
 3. HTH Chloorgranulaat/ chloorshock 5kg 65%

  HTH Chloorgranulaat/ chloorshock 5kg 65%

  Normale prijs: € 58,95

  Actie prijs € 54,75

  Nu vanaf € 49,95

  De ideale chloorshock voor uw zwembad, in voordelige 5kg emmer

  Chloor gebruikt u voor het doden van schadelijke bacteriën en voor het verbranden van dood organisch materiaal (oxideren). Van alle reinigingsmiddelen is chloor het enige dat het zwembadwater daadwerkelijk beschermd. HTH Chloorgranulaat is korrelvorm-chloor dat heel gemakkelijk oplost in het zwembadwater. U kunt met chloorgranulaat de chloorwaarde in het zwembadwater eenvoudig op peil houden. Verder is chloorgranulaat geschikt voor het vernietigen van algen, schimmels en bacteriën. Let wel op dat u de korrels niet rechtstreeks toevoegd aan het zwembadwater, deze moeten eerst opgelost worden in warm water en vervolgens aan een pomp en tank systemen of speciale feeders toegevoegd worden, of u giet de emmer met oplossing verspeid leeg in het bad.

  U kunt Chloorgranulaat kopen in verschillende verpakkingen, denk dan aan de Chloorgranulaat in 2,5 kilo verpakking en de Chloorgranulaat in 5 kilo verpakking beide hebben een chloor gehaalte van 65 %. Dit zorgt er geen  algen en bacterieen in het zwembadwater terecht komen en dat deze schoon blijft. Chloorgranulaat kan ook prima gedoseerd worden via pomp en tank systemen of met speciale feeders.

  Test altijd eerst de PH waarde met de teststrips, omdat het heel belangrijk is de juiste PH waarde te hebben in het zwembadwater. Let op dat u 250g Chloor Granulaat kan toevoegen op elke 50 000 liter water, deze verhouding is belangrijk om aan te houden en is veilig voor dagelijkse dosering. Verder kan Chloorgranulaat ook als schokbehandeling gebruikt worden, dit doet u door 3 x de normale dosering toe tevoegen. Een Shock behandeling van uw zwembad is minimaal een keer per maand nodig, en bij aanhoudend warm weer wel vaker. Bij plotseling warm weer voegt u preventief shock toe om narigheid te voorkomen. 

  Meer info
 4. HTH Chloorgranulaat/ chloorshock 10 kg 65%

  HTH Chloorgranulaat/ chloorshock 10 kg 65%

  € 108,95

  De ideale chloorshock voor uw zwembad, in voordelige 10kg emmer

  Chloor is een probaat reinigingsmiddel voor uw zwembadwater, het reinigt en neutraliseert vervuilt water. HTH Chloorgranulaat is korrelvorm-chloor dat snel en gemakkelijk oplost in uw zwembad. Het is verder prima geschikt voor het vernietigen van algen en andere vervuiling van het zwemwater. De korrels mogen niet rechtstreeks toegevoegd worden, ze dienen eerst opgelost te worden met warm water en vervolgens geleidelijk aan in het zwembad overgeschonken worden. U kunt het ook aan een speciale feeder toevoegen die het dan geleidelijk aan over het zwembad verdeelt.

  De 10kg verpakking is speciaal voor mensen die in een keer een grote hoeveelheid granulaat willen kopen en natuurlijk ook voor de mensen met een groot zwembad. De andere verpakkingen zijn iets kleiner en zijn onder andere Chloorgranulaat in 2,5 kilo, Chloorgranulaat 1kg en de Chloorgranulaat in 5 kilo verpakking. Deze chloor granulaat heeft een chloorgehalte van 65 %.

  Als u van plan bent de chloorgranulaat toe te voegen aan uw zwembad, dan kunt u het beste eerst een PH test te doen strips met de daarvoor bestemde test. Deze kan dan aantonen als de PH waarde van uw zwemwater wel goed is, vervolgens kunt u indien de PH waarde niet goed is starten met een 250gr chloorgranulaat die u toevoegt aan 50.000 liter water. Wilt u uw zwemwater een schokbehandeling geven dan is chloorgranulaat de perfecte manier om dat te doen en wel door 3 x de normale dosering toe te voegen aan het zwemwater. Deze Shock behandeling heeft de beste werking bij minimaal 1 chloor behandeling per maand. 

  Meer info
 5. HTH chloortabletten 7gr. 1 kg

  HTH chloortabletten 7gr. 1 kg

  € 13,75

  Ideale chloortabletten voor kleinere zwembaden

  Naast onze Starline chloortabs hebben we nu ook HTH chloortabs in 1KG verpakking. Deze chloortabs zijn kleine chloor tabletten die je in de chloordrijver van het zwembad kan plaatsen. Met deze tabs houdt je heel gemakkelijk het zwemwater schoon en blijft de PH waarde gehandhaafd. Een chloordrijver heeft zijn dienst bewezen als een effectief middel om water geconditioneerd te houden. Daarnaast is deze manier van het water schoon houden ook kosten effectief en veilig. Bij het gebruiken van de tabs is het ook goed te weten hoeveel tabs je in de chloordrijver kan leggen om het water goed geconditioneerd te houden.

  Stel dat u een rechthoekig zwembad heeft dan wordt er gekeken naar de lengte, breedte en gemiddelde diepte van het bad en aan de hand van een berekening bepaalt hoeveel tabs nodig zijn. Zelfde geld voor de ronde zwembaden. Hoe de berekening precies geschied staat allemaal op de bijsluiter. Volg daarom de instructies van deze bijsluiter heel goed alvorens u te veel of te weinig tabs in de chloor drijver plaatst. Meestal is de 1kg verpakking bestemd voor kleinere baden zoals spa’s en jacuzzi’s. Probeer ook iedere week door middel van teststrips de PH gehalte te meten en het chloor niveau op die manier stabiel te houden. 

  Meer info
 6. HTH_Briquette_2-5kg

  HTH chloortabletten 7gr. 2,5kg

  Ideale chloortabletten voor kleinere zwembaden

  Deze verpakking bevat chloor tabletten van 7 gram, ook wel chloorpastilles genoemd. Vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Voor gebruik in skimmer of chloordijver, tabletten mogen niet direct op liner of tegels worden gelegd. Deze chloor tabletten zijn ook te krijgen in grotere verpakking van 4,5 kilo. De tabletten van deze grotere verpakking zijn ook wel ietsjes groter en wel 300 gr, deze tabletten zijn dus vooral geschikt voor grotere zwembaden.

  De  Chloortabletten zijn sneloplossend en uitermate geschikt voor gebruik in kleinere zwembaden of bubbelbaden met een waterinhoud tot 15m3. Maar kunnen ook gebruikt worden voor spa’s en jacuzzi’s. Door hun snelle werking zijn ze prima geschikt om groen zwembadwater tegen te gaan en dood alle bacterieen in het zwembadwater.  Deze tabletten staan garant voor veilig zwembadwater. Verder bevat HTH chloor helemaal geen stabilisator (=cyanide), dit is ook de reden waarom het sneller werkt en gebruikt kan worden in combinatie met chloor regelaars.

  • Dosering: 1 HTH chloor tablet van 7 gram kan gebruikt worden op 1000 liter water.
  • Kenmerken van de verpakking:
  • De inhoud heeft een gewicht van 2,5 Kilo
  • Elke tablet weegt 7 Gram
  • De tabletten werken snel en zijn ongestabiliseerd

  Op onze website hebben we naast chloor tabletten ook andere chloor producten die u kunt gebruiken voor het onderhouden en reinigen van uw zwembad. Enkele populaire producten zijn de HTH chloorgranulaat en de organische tegenhanger Starline chloorschok.

  Let op dat de PH de juiste waarde heeft in het zwembadwater. Als de waarde niet goed is zal zwembadchloor nooit goed werken, daarom is het goed altijd de PH waarde te meten. Deze PH-waarde moet tussen de 7,2 en 7,8 zijn. Maar ook de chloorwaarde moet ideaal zijn, de ideale (vrije) chloorwaarde hoort tussen 0,5-1,5 p.p.m te zijn.

  Meer info
 7. HTH chloortabletten 300gr. 4,5kg

  HTH chloortabletten 300gr. 4,5kg

  Normale prijs: € 53,95

  Actie prijs € 49,75

  Nu vanaf € 44,95

  Ideale chloortabletten voor uw zwembad

  Chloor tabletten zijn cilindervormige chloorsticks van 300gram in tabletvorm. Deze chloor tabletten vernietigen algen, bacteriën en schimmels en zijn prima geschikt voor gebruik in skimmer of chloordijver. Deze chloortabletten zijn kwalitatief hoogwaardige chloortabletten!

  Deze verpakking bevat 300 gram tabletten die vooral geschikt zijn voor grotere zwembaden, vanaf 15 m3. Deze chloortabletten zijn niet geschikt voor kleine zwembaden of bubbelbaden omdat de waterinhoud daarvoor te weinig is en de concentratie chloor te veel. De HTH Chloortabletten lossen snel op en zijn effectief tegen algen en groen zwembadwater.  Heeft u een kleiner zwembad, dan kunt u het beste de 7 gram tabletten gebruiken omdat die beter geschikt zijn voor kleinere baden.

  Dosering: 1 chloortablet per 4 à 5 dagen (300 gram per stuk) op 20.000 liter water.

  Chloortabletten mag u niet rechtstreeks aan het zwembadwater toevoegen. Gebruik daarom altijd een chloordrijver. Afhangende van de grootte van uw zwembad kunt u een kleine of grote chloordrijver aanschaffen.  Voor het toevoegen van chloor tabletten is het belangrijk dat het zwembadwater de juiste PH waarde heeft. Je kunt de PH waarde testen met de verschillende teststrips. De PH-waarde moet tussen de 7,2 en 7,8 zijn alleen dan heeft u een ideale PH waarde. 

  Meer info
 8. HTH mini zwembad kit

  HTH mini zwembad kit

  Normale prijs: € 39,95

  Actie prijs € 34,25

  Niet op voorraad

  Alles-in-1 complete (start) zwembad kit

  De HTH mini zwembad kit bevat de essentiële producten om het zwembadwater te behandelen. Deze waterbehandel kit is zeer geschikt voor kleine (opblaasbare) zwembaden met een maximale waterinhoud van 8m³.  Het is vooral geschikt voor zwembaden die enkele weken of maanden per jaar opgezet worden. Met deze set heeft u alle benodigdheden in huis om van heerlijk en schoon zwembadwater te kunnen genieten. Ook zorgt deze kit ervoor dat ujde PH waarden van het zwembadwater kan meten en deze netjes op orde kan houden

  Het chloor van deze kit is ongestabiliseerd hierdoor is de werking zeer snel en doeltreffend. Deze chloortabletten zijn sterk genoeg en vernietigen alle bacteriën, virussen en schimmels die in het zwembadwater terecht komen. Ook al heeft u een klein zwembadje, is het toch belangrijk om de chloortablet nooit rechtstreeks toe te voegen aan het zwembad. Chloortabletten moet je het liefst in een chloordrijver of skimmer plaatsen en daarna toevoegen aan het zwembad.

  Vaak wordt de noodzaak van de pH-waarde onderschat, maar deze waarde is een essentieel onderdeel van de onderhoud van een spa. Veel mensen weten ook niet dat bij een te hoge of te lage pH-waarde chloor niet meer goed werkt.Daarom is het heel belangrijk altijd de PH waarde te controleren ook al gaat het om een klein zwembad. De ph-waarde van het zwembadwater moet tussen 7,0 en 7,6 blijven (ideaal 7,2) zodat alle chloorproducten optimaal kunnen werken. Controleer het zwembadwater regelmatig en voeg pH minus toe indien nodig.

  Deze set bevat:

  • 1x 500gr. Chloortabletjes
  • 1x 750gr. PH minus poeder
  • 1x chloordrijver
  • 1x Teststrips (10 stuks)
  • 1x Gids voor waterbehandeling

  Deze zwembad kit is aan te raden wanneer u een zwembad bezit van de volgende merken:

  • Intex
  • Bestway
  • Jilong
  • Speedy
  Meer info
 9. Starline chloorshock 55 % 1 kg

  Starline chloorshock 55 % 1 kg

  Chloorshock voor kleinere zwembaden of incidenteel gebruik

  Chloorshock van Starline wordt in poedervorm gemaakt en werkt zeer snel en effectief. Deze chloorshock komt voor in 2 verschillende verpakkingen namelijk de 1kg verpakking en de 5 kg verpakking. Het vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Starline is een organisch chloor en bevat stabilisatiemiddel waardoor het langer werkt. Het is kwalitatief hoogwaardig en directwerkend . Starline Chloorshock is ook bekend als super chloreen. Het is een manier om het zwembad water veilig en schoon te houden door drie tot vijf keer de normale hoeveelheid chloor of andere chemische ontsmettingsmiddel aan het zwembadwater toe te voegen. Hierdoor zal het chloorgehalte voor een korte tijd drastisch verhogen en dit zal effectief helpen om bacteriën en alles wat biologisch in het zwembad leeft te doden.  Zwembad deskundigen adviseren dat u uw zwembad tenminste eenmaal per maand behandeld met Chloorshock.  Als het water warm is (zoals bij een bubbelbad), wordt tweemaal per maand aanbevolen.

  Chloor Shock gebruik je als volgt:

  • Vul een 5-gallon / 19 liter emmer met water van het zwembad.
  • Giet langzaam de granulaire Chloorshock in de emmer met water.

  Voeg altijd de aanbevolen hoeveelheid Starline Chloorshock toe in een grote emmer met handlauw water. Roer deze om het oplossingsproces te versnellen. Voeg maximaal 250 à 300 gram Starline Chloorshock  per 10 liter lauw water. Indien meer Chloorshock nodig is herhaalt u dit proces totdat de juiste dosering is bereikt. Om veiligheidsredenen en om overmatige chloordampen te voorkomen is het van belang dat u de Chloorshock toevoegt aan het water in de emmer en niet andersom. Nadat Starline Chloorshock is toegevoegd is het belangrijk dat u de eerste 12 daarop volgende uren niet zwemt. Daarnaast is het van belang om de zwembadpomp minimaal 20 uren te laten draaien. Na 12 uur kunt u het water controleren op chloorwaarde en pH-waarden met de PH Teststrips. Het chloorniveau dient tussen 2 en 5 ppm te liggen voor een juiste balans. 

  Gratis verzending al bij bestellingen vanaf € 50,-.

  Meer info
 10. Starline chloorshock 55% 5 kg

  Starline chloorshock 55% 5 kg

  Langwerkende chloorshock voor uw zwembad

  Chloorshock van Starline in poedervorm, werkt zeer snel. Vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Organisch chloor bevat stabilisatiemiddel waardoor het langer werkt. Kwalitatief hoogwaardig directwerkend chloor, gratis verzending. Chloorshock is snel oplossend chloor voor de desinfectie van het zwembad- of bubbelbadwater. Chloorshock kunt u uitermate goed gebruiken voor het op peil brengen of extra bijvoegen van chloor op een snelle manier. Het heeft een directe werking.

  Chloorshock van Starline Is al vele jaren de beste op de markt. Starline Chloor shock is gestabiliseerd en pakt daardor alle bacteriën aan in het zwembad. Dit zorgt ervoor dat de chloor lang mee gaat en een veel betere werking heeft. De chloor van Starline komt in een poedervorm en wordt daarom granulaat genoemd. Choor shock van Starline wordt verkocht in een 1kg en 5kg verpakking.

  Product kenmerken

  • Speciaal voor zwembaden en hottubs
  • Goedgekeurd volgens strenge Nederlandse wetten
  • Toegevoegd stabilisatiemiddel voor langere en betere werking

  Chloor shock is een disinfectie middel die snel oplost en speciaal gemaakt is voor het reinigen van zwembadwater. Met Chloor shock kunt u vers water gevuld zwembad op de juiste chloorwaarde brengen. Maar ook als de balans van je zwembad water ernstig verstoord is, is chloorshock een goede oplossing. Maar chloor shock kan ook worden gebruikt in plaats van chloor tabletten. Als dat het geval is, dan kun je om de 2 dagen chloor shock aan het zwembadwater. In het doseerschema staat hoeveel chloorshock per m3 water nodig is, zorg wel altijd voor dat u de hoeveelheid ook echt aan de hand van dit schema bepaald en niet overschrijd. Ook hier is het weer belangrijk met teststrips de PH waarde van het zwemwater te controleren. 

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Fototabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren