Betalen

1. Betaalmogelijkheden

Momenteel Probleem met betalen via winkelmand

Helaas werkt de betalingsmodule van onze shop momenteel niet. Hierdoor is het niet mogelijk om met ideal te betalen. We werken er hard aan om dit op te lossen.

Tot die tijd kunt u de bestelling gewoon plaatsen in onze shop en afronden. U krijgt dan op het einde de melding “shopping cart is empty”

We hebben u bestelling dan ontvangen en sturen u zo snel mogelijk een beetaallink waarmee u de order kunt betalen en wij u bestelling in behandeling kunnen nemen. Excuus voor dit ongemak

 

 

 

Normaal gesproken kunt u bij zwembadenexpert.nl op verschillende manieren betalen. Hierna worden de verschillende betaalmogelijkheden beschreven.1. iDEAL betaling:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

2. PayPal betaling:
Lekker snuffelen, spulletjes kopen in uw favoriete winkel, zeldzame objecten verzamelen en naar hartenlust van alles online verkopen. Zodra er betaald moet worden, neemt PayPal het van u over zodat u niet na hoeft te denken over uw gegevens en of deze wel beschermd blijven. Zo blijft betalen altijd leuk. U kunt een PayPal account aanmaken op de website van PayPal.

3. Bancontact/Mister Cash:
Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders veilig online betalingen verrichten.

4. Bank vooruit betaling:
U maakt het totale orderbedrag inclusief BTW over naar rekeningnummer NL77 RABO 0119404214 t.n.v. Brakkenstein B.V. h.o.d.n. De Zwembadenexpert. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden.

5. Betaling onder rembours: 
U betaald contant of met Pin aan de besteller (DHL).

2. Kortingscode

Klanten die zich hebben geabonneerd op de nieuwsbrief ontvangen daar geregeld kortingscodes bij. Deze kortingscodes hebben altijd een vervaldatum, de vervaldatum wordt gecorrespondeerd in de betreffende nieuwsbrief.