Winkelwagen - 0 items

HTH PH plus 5kg

Availability: Niet in voorraad

€ 29,75
  • Koop 2 voor € 28,95 per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 4 voor € 27,95 per stuk. en bespaar 7%

Snel overzicht

PH plus poeder wordt gebruikt voor het verhogen van de PH waarde van het zwembadwater. U kunt de PH waarde testen aan de hand van teststrips of een digitale tester. Wanneer de PH waarde te laag is, dient u PH plus toe te voegen.

HTH staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten. Dit PH plus poeder is dan ook sneloplossend. U dient dit poeder op te lossen in een bak/emmer met warm water. Voeg altijd het product toe aan het water, niet andersom.

U dient PH plus poeder te bewaren op een droge plaats.


 


Verhoog de PH van uw zwembadwater


PH plus poeder wordt gebruikt voor het verhogen van de PH waarde van het zwembad. U kunt de PH waarde testen aan de hand van teststrips of een digitale tester. Wanneer de PH waarde te laag is, dient u PH plus toe te voegen om de PH waarde omhoog te brengen. HTH staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige producten voor uw zwembad. Dit PH plus poeder is dan ook net als de PH minus poeder snel oplossend. Het poeder wordt opgelost in een bak/emmer met warm water, waarbij de poeder toegevoegd dient te worden aan het water en niet andersom. PH plus poeder kunt u het beste op een droge plaats bewaren.


Wat doet PH Plus poeder:  1. Verhoogt de pH van zwembadwater

  2. Verbetert het zwemcomfort

  3. Optimaliseert de effectiviteit van het desinfectiemiddel


Verder heeft de PH Plus poeder een zeer hoog gehalte aan het werkzaam bestanddeel. Wanneer PH plus poeder verdund gebruikt wordt is het compatibel met desinfecterende middelen en technische hulpstoffen in zwembaden. Het is ook geschikt voor alle filtratie apparatuur en bijzonder geschikt voor doseerpomp injectiesystemen. Ook is het eenvoudig en snel te gebruiken. Om de pH te verhogen met 0,2 eenheden, voeg 1/4 liter HTH pH PLUS vloeistof per 25 m3 water toe. Giet het product rechtstreeks in het bad terwijl het filter aan staat. 

New
HTH PH plus 5kg

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Product

PH plus

Verpakking

Emmer

Gewicht

5kg

Bijzonderheden

Geen

Levertijd 1-2 werkdagen
Verzendkosten Bij besteding vanaf € 50,- rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland en België. Bij besteding onder € 50,- rekenen wij € 6,50 verzendkosten