Winkelwagen - 0 items

Zodiac Vortex 3.2 zwembadrobot

Availability: Niet in voorraad

Normale prijs: € 1.299,00

Actie prijs € 1.289,00

Snel overzicht

De vervanger van de Vortex 3 is dus de Vortex 3.2! De Vortex 3.2 werd door Zodiac in 2014 geïntroduceerd. Let op, dit model wordt niet meer geproduceerd en is nog slechts beperkt verkrijgbaar.


Allround zwembadrobot
De Zodiac Vortex 3.2 is een echte allround zwembadrobot. De robot is geschikt voor eigenlijk alle typen zwembaden: van inbouw tot opbouw van ovaal tot vrije vorm zwembaden. Dankzij een sterke motor in de robot reinigt deze reiniger gemakkelijk de bodem en de wanden. Ook gladde polyester wanden zijn geen probleem voor deze Zodiac robot. De robot is te gebruiken in zwembaden met een maximale afmeting van 12x6 meter.

Top resultaten
De Vortex 3.2 zorgt voor absolute top resultaten, mede dankzij de gepatenteerde Vortex technologie zorgt deze robot ervoor dat zelfs de kleinste vuildeeltjes worden opgevangen. Het vuil wordt in een filterbak opgevangen. Een filterbak is eenvoudig schoon te maken/te legen wanneer de bak vol is.

De robot kent twee programma’s: 1 van 1,5 uur en 1 van 2,5 uur.

Lift systeem
De robot uit het water slepen is verleden tijd. Met een druk op de knop loopt de robot de wand op en is de robot eenvoudig uit het water te halen!


LET OP: moeilijk leverbaar!


   filterbak zodiac


               Het lift systeem                               Filterbak

New
Zodiac Vortex 3.2 zwembadrobot

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Merk

Zodiac

Voltage

230V

Kabellengte

18 meter

Bodemreiniging

Ja

Wand & waterlijnreiniging

Ja

Transportwagen

Ingebrepen

Programma’s

2, stopt automatisch

Garantie

2 jaar

Levertijd 2-3 werkdagen
Verzendkosten Bij besteding vanaf € 50,- rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland en België. Bij besteding onder € 50,- rekenen wij € 6,50 verzendkosten