Over ons

Zorgen dat de klant optimaal geniet van het zwembad, dat is wat wij bij zwembadenexpert.nl het meest belangrijk vinden. Het begon allemaal in februari 2010. Nu zijn we vier jaar, drie vernieuwde websites verder en verzenden we jaarlijks duizenden pakketjes. Dagelijks werken we hard aan het verbeteren of vernieuwen van onze processen, onze belangrijkste drie pijlers zijn: Een ruim assortiment, Kennis en Scherpe prijzen.

Een ruim assortiment
De Zwembadenexpert is niet gebonden aan één groothandel of één leverancier. Vandaar dat wij een zeer ruim assortiment kunnen bieden. Zo heeft u dus meer keus en een goed beeld wat er zoal te koop is! Bij ons vindt u dus producten van alle toonaangevende merken als: Zodiac, Hayward, Pentair, Dolphin en MEGA.

Kennis
De werknemers van de Zwembadenexpert hebben jarenlange ervaring in de zwembadbranche. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Sinds vorig jaar kunnen wij u ook technische werknemers bieden. Het aansluiten van een warmtepomp of installeren van een zandfilter is voor hen een fluitje van een cent!

Scherpe prijzen
Wij koppelen een ruim assortiment en kennis aan scherpe prijzen. Wij streven ernaar altijd een scherpe prijs te kunnen bieden! Mocht u onverhoopt toch een te hoge prijs op onze website zien staan, dan kunt u contact met ons opnemen. Wellicht kunnen we u een scherpere prijs bieden!

Bol.com verkoper
Sinds 2013 zijn wij ook verkoper bij bol.com! Ook daar hebben wij een aantal vaste klanten opgebouwd die ons waarderen met een 9,3. Daar zijn wij uiteraard trots op!

Beoordeling-bol.com-zwembadenexpertzwembadenexpert-bol.com-verkoper

Vragen over ons? Neem contact met ons op!

Happy Swimming!