Winkelwagen - 0 items

HTH chloortabletten 7gr. 2,5kg

Availability: Niet in voorraad

€ 23,95
  • Koop 2 voor € 22,95 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 4 voor € 22,25 per stuk. en bespaar 8%

Snel overzicht

Ideale chloortabletten voor kleinere zwembaden


Deze verpakking bevat chloor tabletten van 7 gram, ook wel chloorpastilles genoemd. Vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Voor gebruik in skimmer of chloordijver, tabletten mogen niet direct op liner of tegels worden gelegd. Deze chloor tabletten zijn ook te krijgen in grotere verpakking van 4,5 kilo. De tabletten van deze grotere verpakking zijn ook wel ietsjes groter en wel 300 gr, deze tabletten zijn dus vooral geschikt voor grotere zwembaden.


De  Chloortabletten zijn sneloplossend en uitermate geschikt voor gebruik in kleinere zwembaden of bubbelbaden met een waterinhoud tot 15m3. Maar kunnen ook gebruikt worden voor spa’s en jacuzzi’s. Door hun snelle werking zijn ze prima geschikt om groen zwembadwater tegen te gaan en dood alle bacterieen in het zwembadwater.  Deze tabletten staan garant voor veilig zwembadwater. Verder bevat HTH chloor helemaal geen stabilisator (=cyanide), dit is ook de reden waarom het sneller werkt en gebruikt kan worden in combinatie met chloor regelaars.  • Dosering: 1 HTH chloor tablet van 7 gram kan gebruikt worden op 1000 liter water.

  • Kenmerken van de verpakking:

  • De inhoud heeft een gewicht van 2,5 Kilo

  • Elke tablet weegt 7 Gram

  • De tabletten werken snel en zijn ongestabiliseerd


Op onze website hebben we naast chloor tabletten ook andere chloor producten die u kunt gebruiken voor het onderhouden en reinigen van uw zwembad. Enkele populaire producten zijn de HTH chloorgranulaat en de organische tegenhanger Starline chloorschok.


Let op dat de PH de juiste waarde heeft in het zwembadwater. Als de waarde niet goed is zal zwembadchloor nooit goed werken, daarom is het goed altijd de PH waarde te meten. Deze PH-waarde moet tussen de 7,2 en 7,8 zijn. Maar ook de chloorwaarde moet ideaal zijn, de ideale (vrije) chloorwaarde hoort tussen 0,5-1,5 p.p.m te zijn.

HTH_Briquette_2-5kg

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • HTH_Briquette_2-5kg

Product

Tabletten

Verpakking

Bus

Gewicht

2,5kg

Bijzonderheden

Alle chloorproducten van HTH met het rode deksel bevatten anorganisch chloor, ook wel niet gestabiliseerd chloor genoemd.

Levertijd 1-2 werkdagen
Verzendkosten Bij besteding vanaf € 50,- rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland en België. Bij besteding onder € 50,- rekenen wij € 6,50 verzendkosten