Winkelwagen - 0 items

HTH PH plus 1.2kg

Availability: In voorraad

€ 9,75
  • Koop 2 voor € 9,50 per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 4 voor € 9,00 per stuk. en bespaar 8%
OF

Snel overzicht

PH zwembadwater verhogen


Als de PH waarde in uw zwembad te laag is kunt u gebruik maken van de PH plus poeder om deze te verhogen. Om te weten als de PH waarde echt laag is, kunt u het zwembadwater testen met een teststrip of een digitale tester. Deze kan binnen enkele minuten uitsluitsel geven over de PH waarde, vervolgens kunt u aan de hand van het resultaat de PH plus toe voegen om de PH waarde omhoog te brengen. HTH is een bekend merk dat kwalitatief hoogwaardige producten voor uw zwembad op de markt brengt. Deze PH plus poeder is dan ook net als de PH minus poeder snel oplossend en kan of in een bak water of rechtstreeks in het bad gebruikt worden.


Wat doet PH Plus poeder:  1. Verhoogt de pH van zwembadwater

  2. Verbetert het zwemcomfort

  3. Optimaliseert de effectiviteit van het desinfectiemiddel


De werkzame bestanddelen maken dit product zo effectief en als je dit product verdund gebruikt is het veilig in combinatie met andere middelen voor uw zwembad zoals chloor tabs en chloorshock. Ook uw filtratie apparatuur en doseerpomp injectiesystemen kunnen prima werken met dit middel. Vermeng de pH Plus poeder nooit met chloor omdat er door deze combinatie giftige en gevaarlijke chloorgassen vrij kunnen komen. Dagelijks en wekelijks controleren van de PH waarde kan uw zwembadwater alleen maar ten goede komen. 

HTH PH plus 1.2kg

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Product

PH plus

Verpakking

Bus

Gewicht

1.2kg

Bijzonderheden

Geen

Levertijd 1-2 werkdagen
Verzendkosten Bij besteding vanaf € 50,- rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland en België. Bij besteding onder € 50,- rekenen wij € 6,50 verzendkosten